Contact Voorwaarden Sitemap
Distinct Martinic Updater
   Voordelen
   Screenshots
   Versie logboek
   Systeemeisen
   Prijslijst
   Demoversie aanvragen
   Volledige versie bestellen

Screenshots

Op deze pagina vindt u screenshots van de Martinic Updater. Bij elk stukje informatie over de Martinic Updater kunt u klikken op een linkje voor de bijbehorende screenshot.

Updaten
Met de updater module kunt het hele updateproces in werking zetten. Als u op de 'Update' knop drukt worden de juiste relevante gegevens gedownload en verwerkt in uw specifieke database. Vervolgens worden de laagste prijzen gemarkeerd, zodat u snel kunt zien, bij welke leverancier gewenste producten het goedkoopst zijn. Door het overzichtelijke ontwerp kunt u direct zien wat de status is van het Updaten en de Martinic Updater.

Screenshot updaten

Selectie uploaden
Met deze upload module kunt u een selectie uploaden. Dit is noodzakelijk om de centrale database met alle gegevens te laten weten welke data u nodig heeft. Zo kan de Martinic Updater de informatie ophalen die voor uw bedrijf en uw database relevant zijn.

Screenshot uploaden

Leveranciers
Met de leveranciersmodule van de Martinic Updater kunt u aangeven of u kortingen geniet van bepaalde leveranciers. De updater houdt rekening met de kortingspercentages en zorgt er zo voor dat altijd de juiste waarden in uw database staan.

Screenshot leveranciers

Inloggen
Bij de inlogmodule van de Martinic Updater dient u de gegevens in te voeren van het datapack abonnement van Martinic.net. Als u dit heeft gedaan heeft u volledige toegang tot de gegevens die op de centrale database staan. Deze gegevens zijn noodzakelijk om contact te kunnen maken met de centrale database. Als u een demoversie van de Martinic Updater aanvraagt, dan zorgen wij voor de juiste gegevens, waarmee u het programma kunt gebruiken.

Screenshot inloggen

Resultaten
Met de resultatenmodule van de Martinic Updater kunt u in het programma eenvoudig zien wat de voordeligste leveranciers is bij bepaalde producten. Bij elk product wordt een lijst gegeven van de leveranciers die het product aanbieden en de bijbehorende prijzen. De goedkoopste leverancier wordt eruit gelicht, zodat eenvoudig te zien is welke de goedkoopste is.

Screenshot resultaten

Instellingen
Bij de instellingenmodule kunt u aangeven of u de Martinic Updater wilt toepassen op een lokale database of op een online/remote database. De Martinic Updater maakt verbinding met de aangegeven database om de productprijzen te updaten en de goedkoopste leverancier per product te markeren.

Screenshot instellingen

Logger
Met de loggermodule kunt u te allen tijde bekijken wat de status is van de Martinic Updater. Bij elke upload en download wordt in de logger genoteerd wat de veranderen zijn en of het proces zonder problemen is verlopen.

Screenshot logger