Contact Voorwaarden Sitemap
Distinct Martinic Updater
   Voordelen
   Screenshots
   Versie logboek
   Systeemeisen
   Prijslijst
   Demoversie aanvragen
   Volledige versie bestellen

Distinct Martinic Updater

Martinic Computers biedt u met Martinic.net de mogelijkheid om via het internet, met een revolutionair prijsvergelijkingsysteem, de prijzen en het aanbod van de belangrijkste groothandels met elkaar te vergelijken.

De Martinic Updater is een applicatie volledig gebaseerd op de service die Martinic.net biedt. De Martinic Updater dient ervoor om de meest recente prijzen van meer dan 90 verschillende groothandels te verzamelen en te vergelijken. Met de Martinic Updater heeft u de beschikking over alle groothandelsprijzen, waardoor u tegen de laagste prijs uw producten kunt inkopen. Hierdoor kunt u lagere verkoopprijzen hanteren, terwijl u uw winstmarge gelijk houdt. U hoeft zo nooit méér te betalen dan uw concurrenten en u bent voor uw afnemers de goedkoopste.

Met één druk op de knop worden de gewenste gegevens opgehaald en in de database verwerkt, waarbij per product de laagste prijs wordt gemarkeerd.

De Martinic Updater is ontwikkeld om automatisch de gewenste gegevens van Martinic.net binnen te halen, te verwerken en automatisch de goedkoopste leverancier per product te markeren. Dit alles wordt toegepast op uw bestaande database.

Als uw database producten bevat die door meerdere leveranciers worden aangeboden, dan geeft de Martinic Updater automatisch de goedkoopste leverancier aan. Zo kunt u in één oogopslag zien bij welke aanbieder u tegen de laagste prijs het product kunt inkopen. U hoeft niet meer te zoeken naar de goedkoopste leverancier, want dat doet de Martinic Updater voor u. Dit bespaart u veel tijd en moeite, bovendien heeft u altijd de meest up-to-date prijzen voorhanden.

Met de Martinic Updater kunt u in één handeling alle productenprijzen updaten die in uw database staan. Dit is mogelijk door middel van een directe verbinding met de centrale database waarin alle gegevens verzameld zijn. Deze gegevens worden elk uur ververst.

Met de Martinic Updater is het tevens mogelijk kortingen op te geven die u van leveranciers geniet. Bij de update worden deze kortingen automatisch meegenomen, zodat de prijzen te allen tijde kloppen.

De database

De Martinic Updater zal communiceren met de database die in gebruik is bij u in het bedrijf. Omdat elke database anders gestructureerd is, is een stukje maatwerk noodzakelijk om de Martinic Updater werkend op uw specifieke database te kunnen leveren. De Martinic Updater kan zowel toegepast worden op een lokale server als op een online/remote server.

Resultaat

Op dit moment is de Martinic Updater bij enkele bedrijven in gebruik en de resultaten zijn overweldigend. Doordat deze bedrijven lagere prijzen kunnen hanteren zijn de bestellingen van de klanten in de eerste maanden al verdubbeld.

Bestellen

Neem nu een voorsprong op uw concurrenten en bestel de Martinic Updater of vraag een demoversie aan. Ervaar nu zelf de voordelen van de Martinic Updater!